pilates

În studioul Activero practicăm Pilates pe saltea și folosim adesea props (accesorii) pentru a aduce un plus de diversitate și tonifiere. Susținem clase dedicate îmbunătățirii posturii - Posture Pilates, sesiuni clasice de Pilates, precum și clase în care îmbinăm exerciții din mai multe domenii, cum ar fi Pilates Mix și Stretching.

Efectuarea corectă a mișcărilor, combinată cu respirația și atenția controlată asupra acestor principii esențiale în practica Pilates, transformă clasele în ore benefice întregului sistem corp - minte.

Ne dorim ca acest tip de activitate fizică să fie descoperit de cât mai multe persoane care au nevoie de o schimbare benefică în organism, deoarece efectele practicii Pilates încep să se vadă și simtă încă de la primele ședințe.

Pilates este potrivit pentru:

  • orice tip de nivel de performanță, chiar și pentru persoanele sedentare;
  • orice tip de conformație a corpului, indiferent de formă sau greutate;
  • orice categorie de vârstă (inclusiv seniorii beneficiază de avantajele unei practici realizate în siguranță pe saltea, doar cu greutatea propriului corp);
  • afecțiuni ale coloanei vertebrale, ori ale articulațiilor, mișcările fiind adaptate fiecărui participant în parte.

Pilates Mix. cu Vera

Această sesiune cu Veronica este dedicată tuturor celor care își doresc să încerce o clasă de Pilates, în care ne vom dezmorți întreg corpul și ne vom încărca cu energie pozitivă. Vom face o scurtă încălzire a întregului organism, cu oprire asupra fiecarei articulații, apoi vom pune accentul pe tonifierea abdomenului, picioarelor și lucrarea musculaturii spatelui. Este o clasă în care vom încerca să îmbunătățim postura corpului, după o săptămână lungă de lucru.

Vezi program

Pilates. cu Vera

Clasa de Pilates cu Monica se adresează practicanților intermediari și avansați, dar este accesibilă și începătorilor mai îndrăzneți. Fiecare sesiune dinamică se concentrează pe anumite grupe de mușchi și are un ritm susținut.

Vezi program