Sesiuni private de Terapie prin Yoga.

cu Anca

În terapia prin yoga, pornim de la premisa că este nevoie să restabilim legătura dintre minte, corp & respirație.
Astfel, creștem capacitatea de a ne îmbunătăți sănătatea în ansamblu.

Terapia prin yoga:

 • Presupune folosirea tehnicilor din yoga pentru echilibrarea sistemului nervos simpatic și parasimpatic
 • Acționează în jurul problemei pe care beneficiarul o semnalează
 • Nu este o promisiune pentru vindecări miraculoase, ci, pe termen lung, îl ajută pe beneficiar să înțeleagă mai bine cum funcționează ansamblul minte-corp și să îl mențină în echilibru

Prin tehnicile aplicate, terapia prin yoga poate spori calitatea vieții, în gestionarea următoarelor afecțiuni:

 • Stres / oboseală cronică / burnout
 • Stare de neliniște, anxietate, frică, iritabilitate, furie, atacuri de panică
 • Dureri de spate – zona lombară, cervicală etc
 • Probleme digestive – balonare, constipație, reflux gastric, hernie hiatală etc.
 • Sindromul articulației sacro-iliace / hernie de disc / sciatică/ osteopenie / osteoporoză
 • Artrită reumatoidă / osteoartrită
 • Boli cronice / autoimune
 • Dezechilibre hormonale
 • Tensiune arterială mare / probleme respiratorii sau cardiovasculare
 • Sănătatea feminină și masculină: probleme menstruale, endometrioză, sindromul ovarelor poli-chistice, afecțiuni ale prostatei
 • Tulburări ale sistemului nervos: boli degenerative, epilepsie, migrene, scleroză multiplă, Parkinson etc
 • Recuperarea după cancer sau alte afecțiuni debilitante atât pentru pacienți, cât și pentru aparținătorii lor.

Terapia prin yoga se bazează pe tradiția practicii yoga, dar este influențată și de cele mai recente cercetări medicale. Este o abordare personalizată, care se uită la beneficiar într-un mod integrat, unic, și nu doar la afecțiunea de care suferă.

La ce să te aștepți?

 1. Prima întâlnire este o discuție detaliată, în care trecem împreună prin istoricul medical și situația sănătății actuale, precum și prin toate aspectele emoționale și/sau psihologice implicate.
 2. Cea de-a doua întâlnire este o constatare a condiției fizice și respiratorii, în care evaluăm mobilitatea, aspectele funcționale & structurale și eventuale tipare disfuncționale ale respirației.
 3. Pornind de la concluziile primelor două întâlniri, determinăm setul de practici care vor veni în sprijinul beneficiarului.
 4. În cadrul sesiunilor propriu-zise, creăm stabilitate și lucrăm pentru a genera beneficii pe termen lung; avem în vedere ajustări și lucrul cu accesorii (perne, pături etc.), pentru a răspunde nevoilor tale fizice și emoționale din ziua întâlnirii noastre.

Cum se desfășoară o sesiune?

Sesiunea durează 90 de minute și începe întotdeauna cu o discuție despre starea ta din ziua respectivă, astfel încât practica să poată fi adaptată. Vom practica în mare parte posturi (asane), alături de exerciții de respirație și tehnici de relaxare.

Avem întodeauna în vedere felul în care te simți pe durata practicii și cum integrezi efectele sale. Este posibil să primești și un set de practici accesibile pe care să le introduci în rutina ta zilnică, înregistrări video și audio etc.

Relația cu mine ca facilitator în context terapeutic are ca scop crearea unui spațiu sigur, în care îți dai voie să îți restabilești echilibrul, să te miști, să ai momente de introspecție, dar să ne și conectăm. Toate practicile respectă principiile gestionării traumei și au scopul să te sprijine în procesul de redobândire a încrederii în corpul tău.

Prețuri

Prima întâlnire de 90 de minute este întotdeauna gratuită și se poate realiza și online. Toate celelalte sesiuni se desfășoară în persoană, în studioul Activero.

Pachetul Start - 500 RON
166,66 RON / sesiune

După sesiunea gratuită de 90 de minute, poți achiziționa pachetul de 3 sesiuni (90 minute fiecare), care este minimul necesar pentru a obține rezultate semnificative. Pachetele de 4 sau 8 sesiuni sunt disponibile după încheierea pachetului Start.

Pachetul 4x - 640 RON
160 RON / sesiune

Pachetul 8x - 1200 RON
150 RON / sesiune

O sesiune la cerere - 180 RON

Pregătim un program social de reduceri pentru cei care ar putea beneficia de sesiunile de terapie prin yoga cel mai mult, la cerere și după caz.

Fă-ți o programare

Contactează-ne pentru a rezerva o întâlnire, specificând preferințele tale de zi și oră. O rezervare trebuie să fie înregistrată cu cel puțin 48 de ore înainte de ziua și ora preferată.

Politica de anulări

Anularea programării poate fi făcută fără costuri cu 48 de ore înainte de ziua întâlnirii. În caz contrar, se va percepe tariful integral al sesiunii. Te rugăm să ajungi la timp, programarea va fi anulată dacă există o întârziere mai mare de 15 minute, dat fiind faptul că în acest caz nu mai putem garanta calitatea și beneficiile practicii.

Despre facilitator

Eu sunt Anca Amariei, profesor de yoga, trainee în terapia prin yoga și ambasador al stării de bine. Sunt instructor certificat de către Yoga Alliance și trainee la Institutul de Terapie prin Yoga din Amsterdam – primul program de terapie prin yoga din Europa, acreditat de către IAYT (Asociația Internaționala a Terapeuților prin Yoga).

Practic yoga de peste 7 ani și facilitez clase de grup și private în București, ateliere pentru dezvoltare personală, retreat-uri de wellbeing. În mediul corporate, am dezvoltat activități de wellbeing pentru companii precum Cetelem, Deutsche Bank, Emag, Fashion Days, Lidl, H&M, Mega Image, Novartis, Renault, Sandoz etc. Împreună cu alți profesioniști, am pus bazele iTeeneris , o platformă pentru dezvoltarea tinerilor cu vârsta între 14 și 20 ani, în cadrul căreia explorăm teme precum încrederea în sine, independența, echilibrul minte-corp și orientarea în viață. Am peste 12 ani de experiența în comunicarea de brand și corporativă, iar în prezent sunt și PR & Internal Communications Manager pentru Discovery în regiunea Europa Centrală și de Est, Țările Mediterane și Asia Centrală.

Mai multe detalii despre mine sunt disponibile pe website-ul meu personal.