clase de grup în natură

oricând ne permite vremea, ne reîncărcăm în aer liber.
organizăm clase de grup într-un spațiu verde special, în Grădina Botanică.

Detalii importante

Pentru programul claselor următoare, te invităm pe pagina de Facebook.

  • ne ocupăm noi de toate cele necesare: suport de bază pentru comfort (și pentru a proteja salteaua ta de terenul din Grădină), props, biletul de intrare (inclus în prețul participării). Trebuie doar să vii cu o saltea de yoga/pilates, voie bună, cu dorință de mișcare și de relaxare!
  • locul de întâlnire este intrarea Grădinii Botanice de pe șos. Cotroceni, nr. 32. După ce ne adunăm toți participanții, ne vom deplasa spre pajiștea unde va avea loc clasa.
  • pentru a putea începe clasa la ora programată, recomandăm să ajungi la locul de întâlnire cu 10 minute înainte.
  • deoarece suntem în mijlocul naturii, se poate să fim vizitați de insecte, așa că recomandăm să te protejezi cât mai bine, cu un spray sau cremă. Noi folosim un amestec de esență de lămâie cu ulei de cocos, cu care ne ungem bine-bine înaintea începerii clasei.

Prețuri

Participarea la o clasă costă 65 RON și se achită în avans, online cu card-ul sau prin transfer bancar. Trebuie doar să ne transmiți adresa ta de email, unde vei primi o factură cu un link pentru plata în siguranță cu card-ul.

Atenție! Nu se poate achita cu numerar în ziua evenimentului, iar rezervarea locului se face doar dacă plata s-a făcut în avans.

În cazul în care vremea nu ține cu noi, sesiunea achitată rămâne valabilă, iar evenimentul se va reprograma în cel mai scurt timp posibil.

O sesiune - 65 RON

Pachetul 4x - 220 RON
55 RON / sesiune

Pachetul 8x - 360 RON
45 RON / sesiune

Participă și tu

Contactează-ne pentru a rezerva un loc pe saltea, transmite-ne adresa ta de email, apoi achită factura primită, online cu card-ul sau prin transfer bancar.

Hai cu noi să te reîncarci cu tot ce-i mai bun din natură!